Enkelt och genialiskt

 

Lika naturligt som att ljuset tänds av sig själv med hjälp av en sensor kan ventilationen styras efter behov. Behovsstyrd ventilation blir allt vanligare i kontor, men det var först med Healthy Homes att tekniken blev tillgänglig för bostadshus på riktigt.

Hållbarhet och hälsa driver oss

 

Det är ganska uppenbart att mycket energi kan sparas om ventilationen inte går på max hela tiden, både uppvärmningskostnaden och elanvändning för fläkten blir lägre. Samtidigt kan inomhusklimatet göras bättre med behovsstyrning. Arbetsmiljöverkets rekommendation för gränsvärde för koldioxid på arbetsplatser är 1000 ppm. Varför ska vi ha sämre luftkvalitet hemma?

Vi som startade Healthy Homes insåg önskar att göra bostäder bättre att bo i tillsammans med det belgiska företaget Renson. Vi gör skilland på riktigt. 20000 fläktar säljs årligen i Europa. Samarbetet med Renson gör att vi har 100 ingenjörer som ständigt jobbar med utvekling av tekniken. 

Som kund får du experthjälp

Vi är nyfikna på just ditt projekt! Ta kontakt om du vill ha råd för att beräkna energibesparingen i energideklarationen eller har problem med inneklimatet i bostaden.

Healthbox 3.0 är den perfekta lösningen för att skapa hälsosammare inomhusklimat i befintliga bostäder.

RENSON® skapar innovativa koncept och produkter för en hälsosam och bekväm inomhusmiljö i bostäder och byggnader, med minimal energianvändning och en attraktiv design. 

Rensons produkter säljs över hela världen och ligger i absolut framkant när det gäller ventilation och inomhusklimat.

Vill du bli återförsäljare?

Vi söker nu återförsäljare för att kunna täcka installation över hela Sverige.

Se några av våra referensobjekt

Fler och fler upptäcker fördelarna med våra produkter. Här kan du se några utvalda projekt som installerat behovsstyrd ventilation.

Vi utvecklar behovsstyrd ventilation för bostäder i samarbete med det belgiska företaget Renson. Vi har lösningar för villor, fritidshus och flerbostadshus. Våra system är anpassade till svenska förhållanden och finns redan i hus från välkända hustillverkare så som Fiskarhedenvillan. Vårt specialområde är kostnadseffektiva lösningar för renovering av befintliga hus.

HEALTHY HOMES AB

BOX 760

C/O DALARNA SCIENCE PARK

FORSKARGATAN 3

781 27 BORLÄNGE

TELEFON +46 (0)721 77 54 81

info@healthyhomes.se

  • Facebook - Grey Circle