top of page

Hållbarhet och hälsa driver oss

 

Våra hem bör göra oss friska och glada. Vi som startade Healthy Homes insåg att vi verkligen kunde göra stor nytta genom att göra bostäder bättre att bo i. Vi är distributörer av ventilationsprodukter från det Belgiska företaget Renson som ligger längst fram i utvecklingen av smarta och behovsstyrda ventilationssystem för bostäder. Alla är anpassade för Svenskt klimat och lagkrav.

Enkelt och genialisk ventilation med sensorer

 

Många hus är alldelses för täta - glöm inte inneklimatet! Med behovsstyrd ventilation kan luftkvaliteten säkerställas. Lika naturligt som att ljuset tänds av sig själv med hjälp av sensorer kan ventilationen styras efter behov. Dessutom är det ganska uppenbart att mycket energi kan sparas om ventilationen inte går på max hela tiden, både uppvärmningskostnaden och elanvändning för fläkten blir lägre.

 

healthbox.png

Healthbox 3.0 är den perfekta lösningen för att skapa hälsosammare inomhusklimat i befintliga bostäder.

RENSON® skapar innovativa koncept och produkter för en hälsosam och bekväm inomhusmiljö i bostäder och byggnader, med minimal energianvändning och en attraktiv design. 

Rensons produkter säljs över hela världen och ligger i absolut framkant när det gäller ventilation och inomhusklimat.

Vill du bli återförsäljare?

Vi söker nu återförsäljare för att kunna täcka installation över hela Sverige.

Se några av våra referensobjekt

Fler och fler upptäcker fördelarna med våra produkter. Här kan du se några utvalda projekt som installerat behovsstyrd ventilation.

bottom of page