Hållbarhet och hälsa driver oss

 

Våra hem bör göra oss friska och glada. Vi som startade Healthy Homes insåg att vi verkligen kunde göra stor nytta genom att göra bostäder bättre att bo i. Företaget är en start-up från forskning vid KTH och Högskolan Dalarna. Nu har vi 100 ingenjörer som ständigt jobbar med utveckling av några fantastiska produkter tillsammans med det Belgiska företaget Renson. Alla är anpassade för Svenskt klimat och lagkrav.

Enkelt och genialisk ventilation med sensorer

 

Inneklimatet är det viktigaste. Med behovsstyrd ventilation kan luftkvaliteten förbättras. Lika naturligt som att ljuset tänds av sig själv med hjälp av sensorer kan ventilationen styras efter behov. Dessutom är det ganska uppenbart att mycket energi kan sparas om ventilationen inte går på max hela tiden, både uppvärmningskostnaden och elanvändning för fläkten blir lägre.

Outdoor-produkter som skapar välbehag

I företaget jobbar vi med helhetstänk. För att energiprestandan och den termiska komforten ska bli riktigt bra i bostaden krävs smart solavskärmning. I tillägg tror vi att människor mår bättre om gränsen mellan inne och ute suddas ut i våra hem. Våra outdoor produkter gör verkligen att man vill stanna hemma!

healthbox.png

Healthbox 3.0 är den perfekta lösningen för att skapa hälsosammare inomhusklimat i befintliga bostäder.

RENSON® skapar innovativa koncept och produkter för en hälsosam och bekväm inomhusmiljö i bostäder och byggnader, med minimal energianvändning och en attraktiv design. 

Rensons produkter säljs över hela världen och ligger i absolut framkant när det gäller ventilation och inomhusklimat.

Vill du bli återförsäljare?

Vi söker nu återförsäljare för att kunna täcka installation över hela Sverige.

Se några av våra referensobjekt

Fler och fler upptäcker fördelarna med våra produkter. Här kan du se några utvalda projekt som installerat behovsstyrd ventilation.