Hållbarhet och hälsa driver oss

 

Våra hem bör göra oss friska och glada. Vi som startade Healthy Homes insåg att vi kunde göra bostäder bättre att bo i. Tillsammans med det belgiska företaget Renson har vi 100 ingenjörer som ständigt jobbar med utveckling av några fantastiska produkter. 

Enkelt och genialisk ventilation med sensorer

 

Inneklimatet är det viktigaste. Med behovsstyrd ventilation kan luftkvaliteten förbättras. Lika naturligt som att ljuset tänds av sig själv med hjälp av sensorer kan ventilationen styras efter behov. Dessutom är det ganska uppenbart att mycket energi kan sparas om ventilationen inte går på max hela tiden, både uppvärmningskostnaden och elanvändning för fläkten blir lägre.

Outdoor-produkter som skapar välbehag

I företaget jobbar vi med helhetstänk. För att energiprestandan och den termiska komforten ska bli riktigt bra i bostaden krävs smart solavskärmning. I tillägg tror vi att människor mår bättre om gränsen mellan inne och ute suddas ut i våra hem. Våra outdoor produkter gör verkligen att man vill stanna hemma!

Healthbox 3.0 är den perfekta lösningen för att skapa hälsosammare inomhusklimat i befintliga bostäder.

RENSON® skapar innovativa koncept och produkter för en hälsosam och bekväm inomhusmiljö i bostäder och byggnader, med minimal energianvändning och en attraktiv design. 

Rensons produkter säljs över hela världen och ligger i absolut framkant när det gäller ventilation och inomhusklimat.

Vill du bli återförsäljare?

Vi söker nu återförsäljare för att kunna täcka installation över hela Sverige.

Se några av våra referensobjekt

Fler och fler upptäcker fördelarna med våra produkter. Här kan du se några utvalda projekt som installerat behovsstyrd ventilation.

Vi utvecklar behovsstyrd ventilation för bostäder i samarbete med det belgiska företaget Renson. I tillägg säljer vi Rensons unika utemiljöprodukter. Vi har lösningar för villor, fritidshus och flerbostadshus. Våra system är anpassade till svenska förhållanden och finns redan i hus från välkända hustillverkare så som Fiskarhedenvillan. Vårt specialområde är kostnadseffektiva lösningar för renovering av befintliga hus.

HEALTHY HOMES AB

BOX 760

C/O DALARNA SCIENCE PARK

FORSKARGATAN 3

781 27 BORLÄNGE

TELEFON +46 (0)739 47 48 71

info@healthyhomes.se

  • Facebook - Grey Circle