Vill du bli certifierad installatör?

Vill du ligga i framkant med behovsstyrd ventilation?

Vi söker efter drivna och intresserade installatörer som vill samarbeta med oss. 

Som installatör har du vår totala uppmärksamhet. Vi stöttar våra installatörer på ett unikt sätt. Vi bidrar med leads, hjälper med större offerter, projektering av komplicerade lösningar och skickar färdiga anpassade kit för varje enskild case inom 3 arbetsdagar. Vi erbjuder självklart också utbildning för både era säljare och servicetekniker.

Beprövad teknik av högsta kvalitet

Våra produkter från Renson är av högsta kvalitet. Tekniken är beprövad och säljs både i Europa och övriga världen. Healthy Homes bedriver forskning och utveckling för att anpassa produkterna för det nordiska klimatet och våra lagkrav. 

 

Referenser
Friskahusgruppen som är en av våra nuvarande installatörer ställer gärna upp och intygar att samarbetet med Healthy Homes ger unika möjligheter att skapa lönsamma affärer. Läs mer här.


Vill ni veta mera? Skicka ett mail till info@healthyhomes.se 

REFERENS INSTALLATÖR

Friskahusgruppen

 

Dalarna, Hälsingland, Gästrikland

En enkel och smidig installation 

Vi utvecklar behovsstyrd ventilation för bostäder i samarbete med det belgiska företaget Renson. I tillägg säljer vi Rensons unika utemiljöprodukter. Vi har lösningar för villor, fritidshus och flerbostadshus. Våra system är anpassade till svenska förhållanden och finns redan i hus från välkända hustillverkare så som Fiskarhedenvillan. Vårt specialområde är kostnadseffektiva lösningar för renovering av befintliga hus.

HEALTHY HOMES AB

BOX 760

C/O DALARNA SCIENCE PARK

FORSKARGATAN 3

781 27 BORLÄNGE

TELEFON +46 (0)739 47 48 71

info@healthyhomes.se

  • Facebook - Grey Circle