Vill du bli certifierad installatör?

Vill du ligga i framkant med behovsstyrd ventilation

Vi söker efter drivna och intresserade installatörer som vill bli återförsäljare av våra produkter. 

 

Som återförsäljare har du vår totala uppmärksamhet och tillgång till vår gedigna kunskap inom behovsstyrd ventilation. Vi hjälper till närhelst det behövs med större offerter, komplicerade lösningar med mera. Vi erbjuder självklart också utbildning för både era säljare och servicetekniker.

Beprövad teknik av högsta kvalitet

Våra produkter från Renson är av högsta kvalitet. Tekniken är beprövad och säljs både i Europa och övriga världen. Bara i Belgien säljs 18 000 st Healthbox årligen. Healthy Homes bedriver forskning och utveckling för att anpassa produkterna för det nordiska klimatet och våra lagkrav. Skicka ett mail på jonn@healthyhomes.se eller ring +46 739-47 48 71.

Med vänlig hälsning,

Jonn Are Myhren

En enkel och smidig installation 

Vi utvecklar behovsstyrd ventilation för bostäder i samarbete med det belgiska företaget Renson. I tillägg säljer vi Rensons unika utemiljöprodukter. Vi har lösningar för villor, fritidshus och flerbostadshus. Våra system är anpassade till svenska förhållanden och finns redan i hus från välkända hustillverkare så som Fiskarhedenvillan. Vårt specialområde är kostnadseffektiva lösningar för renovering av befintliga hus.

HEALTHY HOMES AB

BOX 760

C/O DALARNA SCIENCE PARK

FORSKARGATAN 3

781 27 BORLÄNGE

TELEFON +46 (0)721 77 54 81

info@healthyhomes.se

  • Facebook - Grey Circle